Booking.com

Friday, February 2

Rockbund Fishing Chalet

Assalamulaikum dan salam sejahtera.

Hari nie k mid nak menaip sikit ...tertiba pulak ada mood ...hehehe

Beberapa bulan yang lalu (kiranya tahun lepas lah ya)...kak mid sekeluarga nak pergi melawat kakak2 yang ada tinggal di Parit Buntar, Pantai Remis dan Slim River ... so dah melawat semua kakak2...k mid pun search lah di google tempat2 memancing yang berhampiran  sbb husband k mid nie bila gi Parit Buntar mesti bawak pancing kononnye nak memancing...last2 bukan memancing tapi menjala..dapatlah ikan sepat yang bole di buat ikan kering.

Akhirnya kami sekeluarga memilih Rockbund Fishing Chalet yang terletak di Pulau Marina, Lumut

Ada Signboard nie di simpang jalan ke rockbund

Ini dia chaletnya....semua mengadap laut
Harga chalet di sini di antara RM250 -350  termasuk breakfast..Break fast dia simple tapi sedap juga..sayang sekali gambar breakfast dah terdelete (hua..hua..hua)

Setiap chalet ada dua bilik... so sangat sesuai untuk keluarga dan anak2. Agak selesa dengan harga yang berpatutan

Cafe ..tempat breakfast

Bila senja menjelang...sunnguh indah ketika sunset

Orang yang beriya2 nak memancing...akhirnya lepak mengadap laut sambil menikmati keindahan alam....hahaha

Gambar2 k mid biasalah....suka bergambar...hehehe
Walaupun percutian yang singkat tapi masa bersama keluarga itu amat berharga.. Bagi pemancing2 tegar atau biasa2 (macam hubby k mid)...tempat ini tidak mengecewakan..
Sesiapa yang berminat bolelah hubungi no. di bawah tue untuk pertanyaan dan tempahan...Bole juga buat tempahan di BOOKING.COM





Salam sayang,










PRODUK WHITEKISH MAGIC CHARCOAL MAMPU MEMUTIHKAN GIGI

Assalamulaikum dan selamat sejahtera semua. Hari ini k mid nak kongsi dengan korang semua satu produk pemutihan gigi iaitu Whitekish Magic ...