Skip to main content

SHOPPING DI PG MALL DAN DAPAT CASHBACK BILA BAYAR GUNA MAYBANK QRPAY

Assalamulaikum dan salam sejahtera semua.

Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri dengan Norma Baru ya!!

Hari ini k mid nak cerita sikit pasal "shopping " atau  'membeli-belah" ...siapa yang tak suka membeli belah kan tapi bila kena PKP jadi macam takut untuk keluar membeli belah.  K mid sendiri pun beli barang-barang keperluan yang perlu jer..tue pun cepat-cepat nak balik...memang tak enjoy langsung shopping macamtue.
Tapi.... kini shopping sesuatu yang menyeronokkan bila semua boleh dilakukan di hujung jari aje. Macamana ya!!!!!


PG Mall adalah jawapannya.....
Pada yang tak tahu apa itu PG Mall,  marilah k mid ceritakan.   PG Mall merupakan platform membeli belah atas talian. Bukan sahaja korang boleh membeli belah tapi bagi usahawan yang memerlukan platform untuk memasarkan produk mereka juga boleh berbuat demikian.
Ada pelbagai barangan yang boleh di dapati secara atas talian seperti barangan rumah, barangan perhiasan wanita,  barangan elektrik, kecantikkn,  sukan, kasut, makanan , minuman dan macam-macam lagi. Semuanya pada harga  yang berpatutan dan yang paling menarik sekali ialah berbelanja sambil mendapat pulangan tunai.
Untuk melihat dan mengetahui promosi yang di tawarkan di PG Mall ,  sila ke Website nie  : https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=170



PG Mall merupakan platform tempatan E-commerce nombor satu Malaysia yang ditubuhkan sejak tahun 2017 dan  telah disenaraikan di dalam Top 3 bagi senarai platform tempatan E-commerce yang mendapat tempat di hati rakyat malaysia oleh  Iprice Insight Report : https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/




 Dapat 20% Cashback apabila membeli belah di PG Mall guna Maybank QRpay

Sangat mudah sekarang untuk kita membeli-belah di PG Mall kerana ianya telah bekerjasama dengan Maybank QRpay,  dimana sesiapa yang membeli belah menggunakan platform PG Mall dan  pembayaran dari Akaun Maybank boleh menggunakan cara Maybank QRpay iaitu   Scan dan bayar tanpa perlu membuat on line transfer atau mengisi butiran kad debit atau kad credit.

Apabila membuat pembayaran melalui Maybank QRpay sebanyak dua kali dalam masa*tempoh kempen,  korang pulak  layak menikmati diskaun sehingga 20% apabila berbelanja minimum RM30.
*Kempen bermula dari 4hb. Mei hingga 26 Jun 2020

Maknanya korang boleh menikmati Durian Runtuh,  iaitu mendapat RM40 Cashback apabila berbelanja dua kali  di PG Mall sepanjang tempoh kempen. Sangat menarik dan menyeronokkan...bila berbelanja dapat pulak ganjaran. Ini sebabnya k mid minat sangat nak menggunakan platform PG Mall untuk shopping atas talian nie😍

Untuk pengetahuan korang, PG Mall juga satu-satunya platform yang menerima kesemua e-wallet sebagai cara pembayaran.


Konsep Consumerchant
Ada lagi yang menarik di PG Mall nie iaitu Konsep Consumerchant.  Konsep yang  membolehkan korang  memperolehi pulangan tunai  sepanjang masa *forever cashback sehingga 3.5%* daripada jumlah perbelanjaan  apabila korang kongsi pautan (share reffered link) kepada rakan-rakan, saudara mara atau sesiapa saja pengguna baru dengan kaedah SHOP - SHARE-EARN.(Tertakluk kepada Terma dan syarat).


Untuk info yang lebih lengkap mengenai konsep ini boleh layari : https://pg.mall.my/consuMerchant-concept



Apa tunggu lagi,  di samping berbelanja.. dapat pulak ganjaran hebat dan Cashback.  Semakin ramai yang shopping menggunakan referral link kita semakin kita mendapat pulangan.  Kan dah jimat di situ. Jangan lepaskan peluang yang menarik ini.

Layari website dan sosial media di bawah untuk info
Website  :  www.pgmall.my




Salam sayang,










Comments

Popular posts from this blog

PERJALANAN KE LANGKAWI MENGGUNAKAN ETS (ELECTRIC TRAIN SERVICE)

Assalamulaikum dan selamat sejahtera semua. Rasa-rasa ramai yang dah sampai Langkawi kan.  Macam k mid nie,  bole katakan setahun sekali atau dua kali sampai ke Pulau nie...selalunya terlajak pergi ke Pulau Langkawi ini kerana balik ke Kedah atau Perlis untuk memenuhi undangan perkahwinan sahabat atau saudara mara di sana.  Alang-alang dah sampai Kedah atau Perlis teruslah masuk ke Pulau Langkawi sehari dua kan.... Tapi kali nie pergi memang memenuhi undangan sahabat yang berkahwin di Pulau Mashuri . Selalunya k mid dan mr husban naik kereta atau naik flight lah.... tapi baru-baru nie kak mid dan mr husban mencuba perkhidmatan keretapi ETS( Electric Train Service) pula. Kami naik ETS jam 7.45 pagi yang berhenti di stesen Sg Buloh Kami memulakan perjalanan dari Stesen keretapi Sg Buloh kerana keretapi ada berhenti di sini jadi tak lah kami membazir untuk pergi ke KL sentral.  Jadi tengok jadual dan laluan ETS, kalau ada berhenti berhampiran dengan kediaman kita eloklah na

TEMPAT MAKAN BEST DI MANJUNG

Assalamulaikum dan salam sejahtera, Tengah buat apa tue?  mesti tengah lepak-lepak kat rumah tengok TV...Almaklum lah kena PKP nie kepala jadi tepu  tak tahu nak buat apa..makan tidur, tengok TV..pastu makan lagi..pastu tidur lagi,..hahaha. Tak pa sabar sikit ya...lagi 2 minggu kita sama-sama doakan PKP nie tidak di lanjutkan lagi dan sekarang kita duduk di rumah diam-diam kat rumah.  Jangan bagi PM kita dok merayu-rayu #STAYATHOME. Boring-boring nie k mid teringatlah tempat-tempat makan yang k mid pergi sewaktu kunjungan ke Manjung baru-baru ini. Manalah tahu kalau lepas-lepas nie dah bebas dari Covid 19 nie ,  sesiapa pergi ke Manjung atau pergi Pulau Pangkor ke bolehlah singgah di sini . # BIG WHALE CAFE Big Whale Cafe sebuah cafe yang Cozy dan mempunyai susunatur yang kemas .  Cafe ini menyajikan pelbagai menu menarik yang boleh di cuba.  Ada menu Western, Japanese dan Korean.   Pendekata,  boleh  cuba menu brunch, lunch dan dinner . Cafe ini terletak di  : 

BERCUTI DI HATYAI : TEMPAT-TEMPAT MENARIK YANG BOLEH DIKUNJUNGI

 Assalamulaikum dan salam sejahtera. Hari ini k.mied nak share mengenai tempat -tempat yang k.mied kunjungi sewaktu ke Hatyai baru-baru ini. ' Hatyai ' sebuah bandar terletak di Wilayah Songkhla, Thailand . Merupakan bandar yang paling berdekatan dengan sempadan Thailand-Malaysia . Kenapa orang Malaysia suka ke Hatyai?? Perjalanan hendak kesini tidaklah jauh mana ,  makanan yang sedap, pelbagai serta menepati citarasa rakyat Malaysia serta penginapan yang murah menjadi sebab kenapa orang Malaysia suka ke Hatyai. Kiranya Hatyai nie ' Syurga Makanan'. Bagi mereka yang tinggal di negeri berhampiran sempadan seperti Perlis, Kedah dan Kelantan ulang-alik Hatyai mungkin perkara biasa. Pelancong dari Malaysia boleh memasuki daerah Songkhla melalui beberapa pintu masuk seperti Padang besar, Bukit Kayu Hitam, Wang Kelian dan Durian Burung . Setelah lebih dua tahun terperap akibat Covid-19,  bila dah ada kelonggaran boleh melancong kembali sudah tentu Hatyai menjadi pilihan