Booking.com

Wednesday, September 8

PG MALL 916 Campaign dan Kempen Beli Barangan Malaysia

 Assalamulaikum dan Salam sejahtera semua.

Hi semua,  macamana korang sekarang, hidup dengan norma baharu nie..kena lebih berhati-hati kan??  Kita tidak lagi bebas seperti dulu namun kita semua tidak lepas dari keinginan keluar bersama kawan-kawan dan keluarga. Tidak kira keluar jalan-jalan,  makan-makan atau membeli-belah.

Untuk membeli makanan dan membeli- belah sekarang rasanya kita semua tidak menjadi masalah kerana kita sudah semakin selesa berbelanja dalam talian. Korang mesti pernah dengar mengenai Platform PG Mall kan.  PG Mall merupakan Platform tempatan E-Dagang No. 1 Malaysia yang ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi. Ia adalah antara platform e-dagang yang berada dikedudukan ke 3 di Iprice Insight Report. 


 Pelbagai produk boleh di dapati di Platform PG Mall ini seperti barangan rumah,  barangan perhiasan wanita, kasut, bag,  barangan elekrik,  barangan sukan dan pelbagai barangan lain. Bagi peminat barangan kemas juga boleh membeli di PG Mall ini. Apa yang menariknya membeli belah di PG Mall ini ialah pelbagai diskaun dan voucher yang di tawarkan,  sebab tuelah PG Mall menjadi pilihan k mid untuk membeli belah.

Jom kita tengok dua kempen yang menarik yang yang terdapat di Platform ini :

1. 916 Gold Day

Pada yang berhasrat nak memberi barangan kemas,  pada 15hb September hingga 17hb September ini, PG Mall akan mengadakan 916 Gold Day.   Semua pelanggan yang baru akan mendapat diskaun RM25 OFF untuk pembelian minimum RM400 manakala untuk pelanggan sedia ada akan mendapat RM20 OFF bagi pembelian minimum RM400 dan RM40 OFF untuk pembelian minimum RM600.

Pembeli juga boleh mendapat RM20 OFF untuk pembelian minimum RM400 melalui promosi di FB Live 24 jam setiap hari pada tarikh tersebut.

Jangan lupa promosi ini bermula pada 15hb. September 2021 pada pukul 12.00 tengahari dan boleh terus ke link promosi  https://pgmall.my/916-Gold-Day


2.Kempen Beli Barangan Malaysia

Kempen Beli Barangan Malaysia telah pun bermula dari sekarang hingga 31hb Disember 2021,  jadi marilah kita merebut peluang ini dengan mendapat potongan harga yang menarik.

Bagi pelanggan baru, setiap pembelian minimum RM30 akan mendapat RM10 OFF dengan menggunakan code (CODE : KBBMNEW10)

Bagi pelanggan sedia ada,  setiap pembelian minimum RM30 akan mendapat RM5 OFF dengan menggunakan code(CODE : KBBM5),  manakala pembelian minimum RM50 akan mendapat RM10 OFF dengan menggunakan code (CODE : KBBM10)

Kempen ini termaktub pada semua peniaga yang terlibat dengan Kempen Beli Barangan Malaysia termasuk barangan kemas.  Boleh layari : https://pgmall.my/KBBM-2021

Jadi apa kita tunggu lagi. Jom membeli belah atas talian di PG Mall https://pgmall.my/?Source=BloggerID=840

Dapat membeli belah  dengan selamat,  dapat pula potongan harga. Bestkan...dah jimat tue😍

Untuk maklumat lanjut boleh layari :

Website  :  www.pgmall.com

Facebook : www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram : www.instagram.com/pgmall.my/

Tiktok : https://vt.tiktok.com/ZSJW1t1yG/

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform  #ecommerceplatform
#Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #KempenBeliBaranganMalaysia #916GoldDay2021 #GoldDay

Salam sayang,




No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH PADA YANG SUDI MEMBERI KOMEN

PG MALL 916 Campaign dan Kempen Beli Barangan Malaysia

 Assalamulaikum dan Salam sejahtera semua. Hi semua,  macamana korang sekarang, hidup dengan norma baharu nie..kena lebih berhati-hati kan??...