Skip to main content

PG MALL 916 Campaign dan Kempen Beli Barangan Malaysia

 Assalamulaikum dan Salam sejahtera semua.

Hi semua,  macamana korang sekarang, hidup dengan norma baharu nie..kena lebih berhati-hati kan??  Kita tidak lagi bebas seperti dulu namun kita semua tidak lepas dari keinginan keluar bersama kawan-kawan dan keluarga. Tidak kira keluar jalan-jalan,  makan-makan atau membeli-belah.

Untuk membeli makanan dan membeli- belah sekarang rasanya kita semua tidak menjadi masalah kerana kita sudah semakin selesa berbelanja dalam talian. Korang mesti pernah dengar mengenai Platform PG Mall kan.  PG Mall merupakan Platform tempatan E-Dagang No. 1 Malaysia yang ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi. Ia adalah antara platform e-dagang yang berada dikedudukan ke 3 di Iprice Insight Report. 


 Pelbagai produk boleh di dapati di Platform PG Mall ini seperti barangan rumah,  barangan perhiasan wanita, kasut, bag,  barangan elekrik,  barangan sukan dan pelbagai barangan lain. Bagi peminat barangan kemas juga boleh membeli di PG Mall ini. Apa yang menariknya membeli belah di PG Mall ini ialah pelbagai diskaun dan voucher yang di tawarkan,  sebab tuelah PG Mall menjadi pilihan k mid untuk membeli belah.

Jom kita tengok dua kempen yang menarik yang yang terdapat di Platform ini :

1. 916 Gold Day

Pada yang berhasrat nak memberi barangan kemas,  pada 15hb September hingga 17hb September ini, PG Mall akan mengadakan 916 Gold Day.   Semua pelanggan yang baru akan mendapat diskaun RM25 OFF untuk pembelian minimum RM400 manakala untuk pelanggan sedia ada akan mendapat RM20 OFF bagi pembelian minimum RM400 dan RM40 OFF untuk pembelian minimum RM600.

Pembeli juga boleh mendapat RM20 OFF untuk pembelian minimum RM400 melalui promosi di FB Live 24 jam setiap hari pada tarikh tersebut.

Jangan lupa promosi ini bermula pada 15hb. September 2021 pada pukul 12.00 tengahari dan boleh terus ke link promosi  https://pgmall.my/916-Gold-Day


2.Kempen Beli Barangan Malaysia

Kempen Beli Barangan Malaysia telah pun bermula dari sekarang hingga 31hb Disember 2021,  jadi marilah kita merebut peluang ini dengan mendapat potongan harga yang menarik.

Bagi pelanggan baru, setiap pembelian minimum RM30 akan mendapat RM10 OFF dengan menggunakan code (CODE : KBBMNEW10)

Bagi pelanggan sedia ada,  setiap pembelian minimum RM30 akan mendapat RM5 OFF dengan menggunakan code(CODE : KBBM5),  manakala pembelian minimum RM50 akan mendapat RM10 OFF dengan menggunakan code (CODE : KBBM10)

Kempen ini termaktub pada semua peniaga yang terlibat dengan Kempen Beli Barangan Malaysia termasuk barangan kemas.  Boleh layari : https://pgmall.my/KBBM-2021

Jadi apa kita tunggu lagi. Jom membeli belah atas talian di PG Mall https://pgmall.my/?Source=BloggerID=840

Dapat membeli belah  dengan selamat,  dapat pula potongan harga. Bestkan...dah jimat tue😍

Untuk maklumat lanjut boleh layari :

Website  :  www.pgmall.com

Facebook : www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram : www.instagram.com/pgmall.my/

Tiktok : https://vt.tiktok.com/ZSJW1t1yG/

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform  #ecommerceplatform
#Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #KempenBeliBaranganMalaysia #916GoldDay2021 #GoldDay

Salam sayang,




Comments

Popular posts from this blog

PERJALANAN KE LANGKAWI MENGGUNAKAN ETS (ELECTRIC TRAIN SERVICE)

Assalamulaikum dan selamat sejahtera semua. Rasa-rasa ramai yang dah sampai Langkawi kan.  Macam k mid nie,  bole katakan setahun sekali atau dua kali sampai ke Pulau nie...selalunya terlajak pergi ke Pulau Langkawi ini kerana balik ke Kedah atau Perlis untuk memenuhi undangan perkahwinan sahabat atau saudara mara di sana.  Alang-alang dah sampai Kedah atau Perlis teruslah masuk ke Pulau Langkawi sehari dua kan.... Tapi kali nie pergi memang memenuhi undangan sahabat yang berkahwin di Pulau Mashuri . Selalunya k mid dan mr husban naik kereta atau naik flight lah.... tapi baru-baru nie kak mid dan mr husban mencuba perkhidmatan keretapi ETS( Electric Train Service) pula. Kami naik ETS jam 7.45 pagi yang berhenti di stesen Sg Buloh Kami memulakan perjalanan dari Stesen keretapi Sg Buloh kerana keretapi ada berhenti di sini jadi tak lah kami membazir untuk pergi ke KL sentral.  Jadi tengok jadual dan laluan ETS, kalau ada berhenti berhampiran dengan kediaman kita eloklah na

UMRAH PERTAMAKU : BARANG KEPERLUAN UMRAH

 Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Diri ini bersyukur kerana mendapat peluang menjadi tetamu Allah pada bulan Mac 2022 yang lalu.  Asalnya k mied ingin pergi bersama Arwah suami tapi apakan daya dia terlebih dulu di jemput ilahi. Jadi k mied pergi secara mengejut bersama bestie k mied serta ayah ibunya. Mereka merupakan jemaah yang tertangguh 2 tahun lalu akibat Pandemik Covid 19. Ya Allah..aku menyambut seruanmu Bila kak mied telah mendapat pengesahan akan  menunaikan umrah, k mied mulalah membeli dan menyediakan barangan-barangan sedikit demi sedikit. Ramai juga di antara kita yang risau tentang persiapan-persiapan yang perlu di lakukan,  barang yang perlu di bawa hingga kita asyik talipon atau bertanya pada saudara-mara dan kawan-kawan yang pernah sampai ke tanah suci. Kami berempat di Miqat Bir Ali Mengenai kursus pula, k mied tidak dapat sekali pun berkesempatan menghadiri kursus umrah yang di anjurkan oleh travel agensi,  bukan kak mied malas atau apa... tapi tarikh yang diad

APA YANG MENARIK DI LALAPORT BUKIT BINTANG CITY CENTRE(BBCC)

  Assalamualaikum dan salam sejahtera Baru-baru ini kak mied berpeluang mengikuti Famtrip ke Lalaport BBCC bersama pemandu-pemandu pelancong. Peluang ini membuat kak mied rasa teruja sebab kak mied belum sekali pun menjejakkan kaki ke sini walaupun Lalaport BBCC telah dibuka sejak Januari 2022 . Terletak di tengah-tengah Bandar, kawasan Bukit Bintang. Lokasi dahulunya adalah tapak Penjara Pudu yang terkenal.  Bagi generasi sekarang mungkin mereka tidak melihat atau mengetahui tentang kewujudan  Penjara Pudu namun pintu masuk atau pintu gerbang Penjara Pudu masih dikekalkan sebagai tinggalan sejarah lalu.   Mall ini mengenengahkan konsep " Modern Simplicity" yang sinonim dengan tradisi Jepun dengan gabungan fasiliti komersial, pejabat , kediaman, hotel dan lain-lain. Merupakan fasiliti luar negara yang pertama di  Asia Tenggara oleh Mitsui Fudosan Co. Ltd.(Mitsui Fudosan) .  Terdapat 400 kedai untuk penyewaaan di Mall ini,  serta penampilan kedai-kedai jenama-jenama terkenal