Skip to main content

PG MALL 916 Campaign dan Kempen Beli Barangan Malaysia

 Assalamulaikum dan Salam sejahtera semua.

Hi semua,  macamana korang sekarang, hidup dengan norma baharu nie..kena lebih berhati-hati kan??  Kita tidak lagi bebas seperti dulu namun kita semua tidak lepas dari keinginan keluar bersama kawan-kawan dan keluarga. Tidak kira keluar jalan-jalan,  makan-makan atau membeli-belah.

Untuk membeli makanan dan membeli- belah sekarang rasanya kita semua tidak menjadi masalah kerana kita sudah semakin selesa berbelanja dalam talian. Korang mesti pernah dengar mengenai Platform PG Mall kan.  PG Mall merupakan Platform tempatan E-Dagang No. 1 Malaysia yang ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi. Ia adalah antara platform e-dagang yang berada dikedudukan ke 3 di Iprice Insight Report. 


 Pelbagai produk boleh di dapati di Platform PG Mall ini seperti barangan rumah,  barangan perhiasan wanita, kasut, bag,  barangan elekrik,  barangan sukan dan pelbagai barangan lain. Bagi peminat barangan kemas juga boleh membeli di PG Mall ini. Apa yang menariknya membeli belah di PG Mall ini ialah pelbagai diskaun dan voucher yang di tawarkan,  sebab tuelah PG Mall menjadi pilihan k mid untuk membeli belah.

Jom kita tengok dua kempen yang menarik yang yang terdapat di Platform ini :

1. 916 Gold Day

Pada yang berhasrat nak memberi barangan kemas,  pada 15hb September hingga 17hb September ini, PG Mall akan mengadakan 916 Gold Day.   Semua pelanggan yang baru akan mendapat diskaun RM25 OFF untuk pembelian minimum RM400 manakala untuk pelanggan sedia ada akan mendapat RM20 OFF bagi pembelian minimum RM400 dan RM40 OFF untuk pembelian minimum RM600.

Pembeli juga boleh mendapat RM20 OFF untuk pembelian minimum RM400 melalui promosi di FB Live 24 jam setiap hari pada tarikh tersebut.

Jangan lupa promosi ini bermula pada 15hb. September 2021 pada pukul 12.00 tengahari dan boleh terus ke link promosi  https://pgmall.my/916-Gold-Day


2.Kempen Beli Barangan Malaysia

Kempen Beli Barangan Malaysia telah pun bermula dari sekarang hingga 31hb Disember 2021,  jadi marilah kita merebut peluang ini dengan mendapat potongan harga yang menarik.

Bagi pelanggan baru, setiap pembelian minimum RM30 akan mendapat RM10 OFF dengan menggunakan code (CODE : KBBMNEW10)

Bagi pelanggan sedia ada,  setiap pembelian minimum RM30 akan mendapat RM5 OFF dengan menggunakan code(CODE : KBBM5),  manakala pembelian minimum RM50 akan mendapat RM10 OFF dengan menggunakan code (CODE : KBBM10)

Kempen ini termaktub pada semua peniaga yang terlibat dengan Kempen Beli Barangan Malaysia termasuk barangan kemas.  Boleh layari : https://pgmall.my/KBBM-2021

Jadi apa kita tunggu lagi. Jom membeli belah atas talian di PG Mall https://pgmall.my/?Source=BloggerID=840

Dapat membeli belah  dengan selamat,  dapat pula potongan harga. Bestkan...dah jimat tue😍

Untuk maklumat lanjut boleh layari :

Website  :  www.pgmall.com

Facebook : www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram : www.instagram.com/pgmall.my/

Tiktok : https://vt.tiktok.com/ZSJW1t1yG/

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform  #ecommerceplatform
#Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #KempenBeliBaranganMalaysia #916GoldDay2021 #GoldDay

Salam sayang,




Comments

Popular posts from this blog

PERJALANAN KE LANGKAWI MENGGUNAKAN ETS (ELECTRIC TRAIN SERVICE)

Assalamulaikum dan selamat sejahtera semua. Rasa-rasa ramai yang dah sampai Langkawi kan.  Macam k mid nie,  bole katakan setahun sekali atau dua kali sampai ke Pulau nie...selalunya terlajak pergi ke Pulau Langkawi ini kerana balik ke Kedah atau Perlis untuk memenuhi undangan perkahwinan sahabat atau saudara mara di sana.  Alang-alang dah sampai Kedah atau Perlis teruslah masuk ke Pulau Langkawi sehari dua kan.... Tapi kali nie pergi memang memenuhi undangan sahabat yang berkahwin di Pulau Mashuri . Selalunya k mid dan mr husban naik kereta atau naik flight lah.... tapi baru-baru nie kak mid dan mr husban mencuba perkhidmatan keretapi ETS( Electric Train Service) pula. Kami naik ETS jam 7.45 pagi yang berhenti di stesen Sg Buloh Kami memulakan perjalanan dari Stesen keretapi Sg Buloh kerana keretapi ada berhenti di sini jadi tak lah kami membazir untuk pergi ke KL sentral.  Jadi tengok jadual dan laluan ETS, kalau ada berhenti berhampiran dengan kediaman kita eloklah na

TEMPAT MAKAN BEST DI MANJUNG

Assalamulaikum dan salam sejahtera, Tengah buat apa tue?  mesti tengah lepak-lepak kat rumah tengok TV...Almaklum lah kena PKP nie kepala jadi tepu  tak tahu nak buat apa..makan tidur, tengok TV..pastu makan lagi..pastu tidur lagi,..hahaha. Tak pa sabar sikit ya...lagi 2 minggu kita sama-sama doakan PKP nie tidak di lanjutkan lagi dan sekarang kita duduk di rumah diam-diam kat rumah.  Jangan bagi PM kita dok merayu-rayu #STAYATHOME. Boring-boring nie k mid teringatlah tempat-tempat makan yang k mid pergi sewaktu kunjungan ke Manjung baru-baru ini. Manalah tahu kalau lepas-lepas nie dah bebas dari Covid 19 nie ,  sesiapa pergi ke Manjung atau pergi Pulau Pangkor ke bolehlah singgah di sini . # BIG WHALE CAFE Big Whale Cafe sebuah cafe yang Cozy dan mempunyai susunatur yang kemas .  Cafe ini menyajikan pelbagai menu menarik yang boleh di cuba.  Ada menu Western, Japanese dan Korean.   Pendekata,  boleh  cuba menu brunch, lunch dan dinner . Cafe ini terletak di  : 

BERCUTI DI HATYAI : TEMPAT-TEMPAT MENARIK YANG BOLEH DIKUNJUNGI

 Assalamulaikum dan salam sejahtera. Hari ini k.mied nak share mengenai tempat -tempat yang k.mied kunjungi sewaktu ke Hatyai baru-baru ini. ' Hatyai ' sebuah bandar terletak di Wilayah Songkhla, Thailand . Merupakan bandar yang paling berdekatan dengan sempadan Thailand-Malaysia . Kenapa orang Malaysia suka ke Hatyai?? Perjalanan hendak kesini tidaklah jauh mana ,  makanan yang sedap, pelbagai serta menepati citarasa rakyat Malaysia serta penginapan yang murah menjadi sebab kenapa orang Malaysia suka ke Hatyai. Kiranya Hatyai nie ' Syurga Makanan'. Bagi mereka yang tinggal di negeri berhampiran sempadan seperti Perlis, Kedah dan Kelantan ulang-alik Hatyai mungkin perkara biasa. Pelancong dari Malaysia boleh memasuki daerah Songkhla melalui beberapa pintu masuk seperti Padang besar, Bukit Kayu Hitam, Wang Kelian dan Durian Burung . Setelah lebih dua tahun terperap akibat Covid-19,  bila dah ada kelonggaran boleh melancong kembali sudah tentu Hatyai menjadi pilihan