Booking.com

Tuesday, October 23

HR STEAK HOUSE



Hari ini nak buat entry makan-makan pulak...Hari tu (tak ingatlah pulak berapa hari bulan) anak aku belanja makan di HR Steak house, kt jalan Raja Alang,  Kampung Baru. Aku dengar orang cakap makan steak kt situ murah dan sedap.  Sebenarnya masa bulan puasa nak berbuka kat situ.  Jangan haraplah ada kosong...walaupun pegi awal...semuanya dah di booking.... Jadi kami pergi lepas raya..























Air buah dia gelas besar...Harga RM2.00 - RM2.50....Berbaloi2...
 
ENAKNYA. ...harga kalau x silap RM7.50
Tengok gambar-gambar happy tengah makan...maklumlah ada yang belanja....
Mama juga maintain ayu gitu...HAHAHA..
 Anyway enjoy the food there dan harga dia memang murah....service pun cepat walaupun ramai pelanggan. Yang penting dapat menikmatinya bersama keluarga tersayang memang mengembirakan...LUV U ALL.......


Alamat :  HR STEAK HOUSE
               No. 56,  Jalan Raja Alang,
               Kampung Baru,
                Kuala Lumpur



No comments:

Post a comment

TERIMA KASIH PADA YANG SUDI MEMBERI KOMEN

SEHARI DI SELANGOR...jom kita ke SEPANG!!

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera semua. Alhamdulillah... kita semua dah boleh melancong...tapi dalam negeri aje dulu ya.. tak mengapa a...