Booking.com

Tuesday, March 19

ISLAND BBQ STEAMBOAT - HAPPY BIRTHDAY ANAKKU

13.3.2013

Kami sekeluarga menyambut Hari lahir Nurdiyana di BBQ Island Steamboat,  Kg melayu, Subang.
Tempat nie perlu di booking awal-awal kerana takut kecewa sebab sentiasa penuh lebih-lebih lagi pada hujung minggu.  Kalau hujung minggu,   waktu tempahan terpaksa di bahagi kepada 3 sessi,  sessi pertama dari pukul 6ptg hingga 8 mlm.  sessi kedua pukul 8mlm hingga 10 mlm dan sessi ketiga pukul 10mlm hingga 12mlm.  Maknanya pengunjung hanya di benarkan makan dan lepak2 di situ untuk 2 jam sahaja tapi nasib baik kami pergi hari tu hari biasa jadi bolehlah lepak dan makan puas-puas.

Jangan lupa tempah dulu...nanti kecewa...........
Bila si pemalu (yg tengah tue) di ajak bergambar.....


Nie lah harganya....Rasanya berbaloilah klu bawa yang kuat makan......


Antara bahan yang ada kat situ..


Disamping bahan-bahan untuk steamboat dan grill,  ada nasi lemak, nasi goreng cina dan koew teow..untuk nasi lemak aku bagi  4 bintang ****...memang sedap sebab dh kenyang pun aku paksakan diri untuk makan....Teruknya perangai  !!!!  LANTAK KAULAH LABU...JANJI KENYANG.....


Kan aku dah cakap...KENYANG TAHAP GABAN...jgn marah ye Mr.Hubby

Korang nak gi sana ke ??? Senang aje...Jalan subang tue...sebelum Wisma Johawaki ada traffic light,  korang turn right.  Nak senang goggle je .....He...he...he....

Nielah dia gambar besday girl.. pejam celik2 dah 22 tahun..........






1 comment:

TERIMA KASIH PADA YANG SUDI MEMBERI KOMEN

SEHARI DI SELANGOR...jom kita ke SEPANG!!

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera semua. Alhamdulillah... kita semua dah boleh melancong...tapi dalam negeri aje dulu ya.. tak mengapa a...