Booking.com

Thursday, May 9

KEJUTAN - ASMARA PENCHALA

 Tanggal 2 May...adalah hari lahirku..ianya sungguh bermakna bila mendapat kejutan dari orang-orang tersayang..tapi memang ada kisah lucu di sebaliknya.....sebenarnya aku tak kisahpun tentang tarikh ini cukuplah sekadar dengan ucapan.....tapi nampaknya anak2 dan mr hubby memang nak kenakan aku..


Sweet 16 konon....dah tua pun merajuk lagi...

Tanggal tersebut  semua orang buat tak tahu je,  tak ada kek,  tak ada makan malam...sedih2.. rupanya dorang semua dah planning baik2 nak buat surprise.......Memang betul2 menjadi anak-beranak nie berpakat.... 2 hari lepas tue barulah dorang kenakan aku....takpa..ada hari mesti di balas...huhuhu..
Dulu rasanya tempat nie nama dia BORA ASMARA..adek beradek BORA OMBAK..
Apa-apa pun terimakasih kerana kasih sayang korang.....


 Sebenarnya nak lepak sini..Tapi hujan.........

Patutnya pun ada live band tetapi hujan di rehatkan....rugi2.....



Menu dia bolehlah tahan...yang penting sedap...

Dah tua dah........

Bukannya hadiah mahal-mahal yang di minta...cukuplah sekadar kasih sayang dari yang tersayang....

muah...muah...muah.......sayang semua.......

1 comment:

TERIMA KASIH PADA YANG SUDI MEMBERI KOMEN

SEHARI DI SELANGOR...jom kita ke SEPANG!!

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera semua. Alhamdulillah... kita semua dah boleh melancong...tapi dalam negeri aje dulu ya.. tak mengapa a...