Skip to main content

KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ UNTUK KURUS

Assalamulaikum dan salam sejahtera semua.

Siapa sini yang ada masalah kenaikan berat badan sekarang ini,  almaklumlah lama duduk di rumah  semasa PKP nie.   Asyik-asyik masak pastu makan tak berhenti,  bersenam malas pulak tue...hahaha.
K mid memang tak terkecuali,  semakin hari semakin membesar dengan jayanya😍
 
So.. hari ini k mid nak ceritakan satu Produk yang k mid sedang cuba sekarang nie. 
 
Produk untuk kurus ke??? Bagus soalan nie..hehehe
Ya. memang produk untuk kuruskan badan!  Siapa yang tak hendak jadi slim, ada shape yang menarik dan sihat kan.....
Produk yang k mid maksudkan ialah minuman Coffee Xslim Shapez dari Kitsui. 
 

 
Produk ini sesuai untuk siapa?
Kitsui Coffee Xslim Shapez ini sesuai untuk :
- Mereka yang ada lemak berlebihan di bahagian leher,  lengan tangan, perut dan peha.
- Mereka yang sentiasa ada selera makan yang kuat.
- Mereka yang berat badan bertambah setiap bulan
- Pada mereka yang badan cepat letih dan lesu.
- Mereka yang tidak mengamalkan cara pemakanan yang sihat
- Yang kuat berdengkur
- Mereka yang kurang bersenam atau yang tidak bersenam.
 
Jom kita tengok keterangan mengenai produk ini :
Kitsui Coffee Xslim Shafez adalah fomulasi terbaru dari Korea,  ianya di perbuat  daripada bahan-bahan halal semulajadi seperti Korean Ginseng,  Green Coffee Bean, L- Carnitine, Hoordia dan lain-lain lagi.
 
Hanya mempunyai 29 kalori di dalam satu sachet  berbanding lain-lain minuman yang kita minum. Contohnya: Teh Tarik 1017 kalari, Bubble Tea 400 kalori.

Cara Kitsui Coffee Xslim Shapez membantu menurunkan berat badan :

1 .RINGAN
-Mengurangkan jumlah lemak yang disimpan oleh tubuh terutamanya di bahagian perut,  peha, kaki,  lengan tangan dan leher

2. TENAGA
-Membantu mengekalkan dan meningkatkan kecergasan dan tenaga badan sepanjang hari serta meningkatkan focus mental.

3. KAWAL
-Mengawal selera makan bermakna pemakanan kalori yang rendah.

4. BAKAR
-Peningkatan metabolisme dapat membantu membakar kalori dengan lebih cepat walaupun pada waktu rehat.

Korean Ginseng
- Korean Ginseng banyak di gunakan untuk menguatkan sistem imun dan melawan keletihan badan terutama pada orang yang menglami sindrom kekurangan tenaga.  Ianya juga membantu meningkatkan fokus mental.

Green Coffee Bean
- Ekstrak serat dari biji kopi hijau adalah sangat tinggi dengan antioksidan,  membantu meningkatkan tenaga seluruh badan dan menyokong kesihatan otak. Disamping itu dapat membantumenjaga berat badan yang sihat bersamaan dengan diet dan senaman yang betul.
-Serbuk ekstrak yang di gunakan pula adlah diperbuat dari biji kopimentah yang ditanam secara semulajadi dan kemudian menggunakan suhu yang renad diekstrak tanpa alkohol.

L-Carnitine
- L-Carnitine pula mengurangkan lemak dan meningkatkan metabolisme.
Dengan tahap L-Carnitineyang lebih tinggi,  badan akan menjadi lebih cekap dalam mengawal lemak. Ini bukan sahaja mengurangkan jumlah lemak yang disimpan oleh tubuh anda, tetapi mengurangkan lemak perut,  jenis yang mengelilingi organ penting anda dan berpotensi menyebabkn penyakit hati berlemak dan lain-lain masalah kesihatan yang serius.
-L-Carnitine juaga dapat meningkatkan metabolisme,  yang mana ianya akan lebih berkesan membantu program penurunan berat badan dengan meningkatkan jumlah kalori yang dapat di bakar walaupun dalam waktu rehat.

Hoodia
- Hoordia adalah ekstrak tumbuhan semulajadi yang dapat membantu mengurangkan selera makan.  Dengan pengambilan makanan yang kurang bermakna pemakanan kalori adalah rendah seterusnya akan mengurangkan berat badan.
 
 Yang paling penting jika kita mengambil produk untuk pelansingan atau produk untuk menurunkan berat badan mestilah produk tersebut bebas dari bahan-bahan berbahaya dan tiada kandungan bahan yang di panggil Sibutramine iaitu bahan larangan dari Kementerian Kesihatan.  
 

 
Sibutramine  adalah bahan yang selalu terdapat dalam ubat kurus. Pengunaanya boleh mempertingkatkan risiko kardiovaskular seperti serangan jantung dan strok terhadap pesakit obes.

Sijil ujian makmal menunjukkan Kitsui Coffee Xslim Shapez tiada kandungan Sibutramine

Semua Produk jenama Kitsui telah melalui dan lulus semua ujian makmal serta mendapat sijil halal dari kilang bertaraf GMP sebelum di pasarkan.

Jom kita tengok beberapa testimoni dari pengguna yang berpuashati dengan produk ini :






Dengan testimoni nie membuat k mid lebih yakin pada keberkesanannya.
Rasa Kopinya sgt best...k mid dah jatuh cinta sengan minuman nie😍


Untuk Info lanjut boleh layari  :
 
 Instagram  :

Facebook  :

Tik Tok :
 
Youtube  :



Salam syg,



 

Comments

Popular posts from this blog

PERJALANAN KE LANGKAWI MENGGUNAKAN ETS (ELECTRIC TRAIN SERVICE)

Assalamulaikum dan selamat sejahtera semua. Rasa-rasa ramai yang dah sampai Langkawi kan.  Macam k mid nie,  bole katakan setahun sekali atau dua kali sampai ke Pulau nie...selalunya terlajak pergi ke Pulau Langkawi ini kerana balik ke Kedah atau Perlis untuk memenuhi undangan perkahwinan sahabat atau saudara mara di sana.  Alang-alang dah sampai Kedah atau Perlis teruslah masuk ke Pulau Langkawi sehari dua kan.... Tapi kali nie pergi memang memenuhi undangan sahabat yang berkahwin di Pulau Mashuri . Selalunya k mid dan mr husban naik kereta atau naik flight lah.... tapi baru-baru nie kak mid dan mr husban mencuba perkhidmatan keretapi ETS( Electric Train Service) pula. Kami naik ETS jam 7.45 pagi yang berhenti di stesen Sg Buloh Kami memulakan perjalanan dari Stesen keretapi Sg Buloh kerana keretapi ada berhenti di sini jadi tak lah kami membazir untuk pergi ke KL sentral.  Jadi tengok jadual dan laluan ETS, kalau ada berhenti berhampiran dengan kediaman kita eloklah na

TEMPAT MAKAN BEST DI MANJUNG

Assalamulaikum dan salam sejahtera, Tengah buat apa tue?  mesti tengah lepak-lepak kat rumah tengok TV...Almaklum lah kena PKP nie kepala jadi tepu  tak tahu nak buat apa..makan tidur, tengok TV..pastu makan lagi..pastu tidur lagi,..hahaha. Tak pa sabar sikit ya...lagi 2 minggu kita sama-sama doakan PKP nie tidak di lanjutkan lagi dan sekarang kita duduk di rumah diam-diam kat rumah.  Jangan bagi PM kita dok merayu-rayu #STAYATHOME. Boring-boring nie k mid teringatlah tempat-tempat makan yang k mid pergi sewaktu kunjungan ke Manjung baru-baru ini. Manalah tahu kalau lepas-lepas nie dah bebas dari Covid 19 nie ,  sesiapa pergi ke Manjung atau pergi Pulau Pangkor ke bolehlah singgah di sini . # BIG WHALE CAFE Big Whale Cafe sebuah cafe yang Cozy dan mempunyai susunatur yang kemas .  Cafe ini menyajikan pelbagai menu menarik yang boleh di cuba.  Ada menu Western, Japanese dan Korean.   Pendekata,  boleh  cuba menu brunch, lunch dan dinner . Cafe ini terletak di  : 

PENGALAMAN SAMPAI KE PARADISE 101 LANGKAWI

 Assalamulaikum dan salam sejahtera "PARADISE 101 LANGKAWI" Korang semua dah pernah sampai ke sini ke???  K mid baru aja sampai ketika mengikuti Famtrip baru-baru ini. Paradise 101 adalah pulau persendirian dan  pulau buatan manusia.  Di urus dan di miliki oleh NAAM Sdn Bhd,  ia nya merupakan Pulau yang ke 101 di Langkawi. Berlantarbelakangkan Laut Andaman, pulau eksklusif ini hanya berkeluasan 2 ekar,  dikelilingi dengan pasir pantai yang memutih serta pohon pinus yang tentunya menjanjikan permandangan indah. Ada banyak aktiviti air yang ditawarkan di sini seperti main jet ski,  main taman tema mini Aqua, Banana bot, snorkelling , zipline dan lain-lain lagi. Disini juga terdapat kemudahan lengkap yang lain seperti Dewan untuk menglansungkan majlis perkawinan, Cafe, tandas dan sebagainya, Bagaimana cara hendak ke sini?? Senang aje nak ke Paradise 101 nie,  kena naik bot di jeti Paradise 101 yang terletak di Pantai Kok berhampiran dengan Telaga Harbour Marina Langkawi. D