Skip to main content

KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ UNTUK KURUS

Assalamulaikum dan salam sejahtera semua.

Siapa sini yang ada masalah kenaikan berat badan sekarang ini,  almaklumlah lama duduk di rumah  semasa PKP nie.   Asyik-asyik masak pastu makan tak berhenti,  bersenam malas pulak tue...hahaha.
K mid memang tak terkecuali,  semakin hari semakin membesar dengan jayanya😍
 
So.. hari ini k mid nak ceritakan satu Produk yang k mid sedang cuba sekarang nie. 
 
Produk untuk kurus ke??? Bagus soalan nie..hehehe
Ya. memang produk untuk kuruskan badan!  Siapa yang tak hendak jadi slim, ada shape yang menarik dan sihat kan.....
Produk yang k mid maksudkan ialah minuman Coffee Xslim Shapez dari Kitsui. 
 

 
Produk ini sesuai untuk siapa?
Kitsui Coffee Xslim Shapez ini sesuai untuk :
- Mereka yang ada lemak berlebihan di bahagian leher,  lengan tangan, perut dan peha.
- Mereka yang sentiasa ada selera makan yang kuat.
- Mereka yang berat badan bertambah setiap bulan
- Pada mereka yang badan cepat letih dan lesu.
- Mereka yang tidak mengamalkan cara pemakanan yang sihat
- Yang kuat berdengkur
- Mereka yang kurang bersenam atau yang tidak bersenam.
 
Jom kita tengok keterangan mengenai produk ini :
Kitsui Coffee Xslim Shafez adalah fomulasi terbaru dari Korea,  ianya di perbuat  daripada bahan-bahan halal semulajadi seperti Korean Ginseng,  Green Coffee Bean, L- Carnitine, Hoordia dan lain-lain lagi.
 
Hanya mempunyai 29 kalori di dalam satu sachet  berbanding lain-lain minuman yang kita minum. Contohnya: Teh Tarik 1017 kalari, Bubble Tea 400 kalori.

Cara Kitsui Coffee Xslim Shapez membantu menurunkan berat badan :

1 .RINGAN
-Mengurangkan jumlah lemak yang disimpan oleh tubuh terutamanya di bahagian perut,  peha, kaki,  lengan tangan dan leher

2. TENAGA
-Membantu mengekalkan dan meningkatkan kecergasan dan tenaga badan sepanjang hari serta meningkatkan focus mental.

3. KAWAL
-Mengawal selera makan bermakna pemakanan kalori yang rendah.

4. BAKAR
-Peningkatan metabolisme dapat membantu membakar kalori dengan lebih cepat walaupun pada waktu rehat.

Korean Ginseng
- Korean Ginseng banyak di gunakan untuk menguatkan sistem imun dan melawan keletihan badan terutama pada orang yang menglami sindrom kekurangan tenaga.  Ianya juga membantu meningkatkan fokus mental.

Green Coffee Bean
- Ekstrak serat dari biji kopi hijau adalah sangat tinggi dengan antioksidan,  membantu meningkatkan tenaga seluruh badan dan menyokong kesihatan otak. Disamping itu dapat membantumenjaga berat badan yang sihat bersamaan dengan diet dan senaman yang betul.
-Serbuk ekstrak yang di gunakan pula adlah diperbuat dari biji kopimentah yang ditanam secara semulajadi dan kemudian menggunakan suhu yang renad diekstrak tanpa alkohol.

L-Carnitine
- L-Carnitine pula mengurangkan lemak dan meningkatkan metabolisme.
Dengan tahap L-Carnitineyang lebih tinggi,  badan akan menjadi lebih cekap dalam mengawal lemak. Ini bukan sahaja mengurangkan jumlah lemak yang disimpan oleh tubuh anda, tetapi mengurangkan lemak perut,  jenis yang mengelilingi organ penting anda dan berpotensi menyebabkn penyakit hati berlemak dan lain-lain masalah kesihatan yang serius.
-L-Carnitine juaga dapat meningkatkan metabolisme,  yang mana ianya akan lebih berkesan membantu program penurunan berat badan dengan meningkatkan jumlah kalori yang dapat di bakar walaupun dalam waktu rehat.

Hoodia
- Hoordia adalah ekstrak tumbuhan semulajadi yang dapat membantu mengurangkan selera makan.  Dengan pengambilan makanan yang kurang bermakna pemakanan kalori adalah rendah seterusnya akan mengurangkan berat badan.
 
 Yang paling penting jika kita mengambil produk untuk pelansingan atau produk untuk menurunkan berat badan mestilah produk tersebut bebas dari bahan-bahan berbahaya dan tiada kandungan bahan yang di panggil Sibutramine iaitu bahan larangan dari Kementerian Kesihatan.  
 

 
Sibutramine  adalah bahan yang selalu terdapat dalam ubat kurus. Pengunaanya boleh mempertingkatkan risiko kardiovaskular seperti serangan jantung dan strok terhadap pesakit obes.

Sijil ujian makmal menunjukkan Kitsui Coffee Xslim Shapez tiada kandungan Sibutramine

Semua Produk jenama Kitsui telah melalui dan lulus semua ujian makmal serta mendapat sijil halal dari kilang bertaraf GMP sebelum di pasarkan.

Jom kita tengok beberapa testimoni dari pengguna yang berpuashati dengan produk ini :






Dengan testimoni nie membuat k mid lebih yakin pada keberkesanannya.
Rasa Kopinya sgt best...k mid dah jatuh cinta sengan minuman nie😍


Untuk Info lanjut boleh layari  :
 
 Instagram  :

Facebook  :

Tik Tok :
 
Youtube  :



Salam syg,



 

Comments

Popular posts from this blog

PERJALANAN KE LANGKAWI MENGGUNAKAN ETS (ELECTRIC TRAIN SERVICE)

Assalamulaikum dan selamat sejahtera semua. Rasa-rasa ramai yang dah sampai Langkawi kan.  Macam k mid nie,  bole katakan setahun sekali atau dua kali sampai ke Pulau nie...selalunya terlajak pergi ke Pulau Langkawi ini kerana balik ke Kedah atau Perlis untuk memenuhi undangan perkahwinan sahabat atau saudara mara di sana.  Alang-alang dah sampai Kedah atau Perlis teruslah masuk ke Pulau Langkawi sehari dua kan.... Tapi kali nie pergi memang memenuhi undangan sahabat yang berkahwin di Pulau Mashuri . Selalunya k mid dan mr husban naik kereta atau naik flight lah.... tapi baru-baru nie kak mid dan mr husban mencuba perkhidmatan keretapi ETS( Electric Train Service) pula. Kami naik ETS jam 7.45 pagi yang berhenti di stesen Sg Buloh Kami memulakan perjalanan dari Stesen keretapi Sg Buloh kerana keretapi ada berhenti di sini jadi tak lah kami membazir untuk pergi ke KL sentral.  Jadi tengok jadual dan laluan ETS, kalau ada berhenti berhampiran dengan kediaman kita eloklah na

UMRAH PERTAMAKU : BARANG KEPERLUAN UMRAH

 Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Diri ini bersyukur kerana mendapat peluang menjadi tetamu Allah pada bulan Mac 2022 yang lalu.  Asalnya k mied ingin pergi bersama Arwah suami tapi apakan daya dia terlebih dulu di jemput ilahi. Jadi k mied pergi secara mengejut bersama bestie k mied serta ayah ibunya. Mereka merupakan jemaah yang tertangguh 2 tahun lalu akibat Pandemik Covid 19. Ya Allah..aku menyambut seruanmu Bila kak mied telah mendapat pengesahan akan  menunaikan umrah, k mied mulalah membeli dan menyediakan barangan-barangan sedikit demi sedikit. Ramai juga di antara kita yang risau tentang persiapan-persiapan yang perlu di lakukan,  barang yang perlu di bawa hingga kita asyik talipon atau bertanya pada saudara-mara dan kawan-kawan yang pernah sampai ke tanah suci. Kami berempat di Miqat Bir Ali Mengenai kursus pula, k mied tidak dapat sekali pun berkesempatan menghadiri kursus umrah yang di anjurkan oleh travel agensi,  bukan kak mied malas atau apa... tapi tarikh yang diad

APA YANG MENARIK DI LALAPORT BUKIT BINTANG CITY CENTRE(BBCC)

  Assalamualaikum dan salam sejahtera Baru-baru ini kak mied berpeluang mengikuti Famtrip ke Lalaport BBCC bersama pemandu-pemandu pelancong. Peluang ini membuat kak mied rasa teruja sebab kak mied belum sekali pun menjejakkan kaki ke sini walaupun Lalaport BBCC telah dibuka sejak Januari 2022 . Terletak di tengah-tengah Bandar, kawasan Bukit Bintang. Lokasi dahulunya adalah tapak Penjara Pudu yang terkenal.  Bagi generasi sekarang mungkin mereka tidak melihat atau mengetahui tentang kewujudan  Penjara Pudu namun pintu masuk atau pintu gerbang Penjara Pudu masih dikekalkan sebagai tinggalan sejarah lalu.   Mall ini mengenengahkan konsep " Modern Simplicity" yang sinonim dengan tradisi Jepun dengan gabungan fasiliti komersial, pejabat , kediaman, hotel dan lain-lain. Merupakan fasiliti luar negara yang pertama di  Asia Tenggara oleh Mitsui Fudosan Co. Ltd.(Mitsui Fudosan) .  Terdapat 400 kedai untuk penyewaaan di Mall ini,  serta penampilan kedai-kedai jenama-jenama terkenal