Skip to main content

PELANCARAN ROKET PEMASARAN MOMENTUM 2019 : NAK TARIK PELANGGAN

Assalamulaikum dan salam sejahtera.

Tanggal 23 Mei 2019,  K mid dan rakan-rakan yang lain telah menghadiri Majlis Pelancaran Roket
Pemasaran Momentum 2019 : Nak Tarik Pelanggan oleh Najib Asaddok iaitu Ketua Pegawai Eksekutif Momentum Internet Sdn Bhd di  Holiday Villa, Subang Jaya.

Siapakah Najib Asaddok?
Najib Asaddok merupakan seorang usahawan internet sejak 2009, trainer dan penceramah, penulis buku motivasi  dan pemasaran Roket Emel, Roket Emas, Momentum Bisnes, Roket Pemasaran Momentum dan 4 Turbo Copywriting  serta berpengalaman dalam dunia jualan sejak 2005.
Najib Asaddok


Beliau juga merupakan Pakar Pemasaran Online terkenal di kalangan usahawan tempatan.

Jesteru itu, beliau .melancarkan kempen Roket Pemasaran Momentum ini untuk membantu 50,000 usahawan terutamanya mereka yang mempunyai perniagaan untuk memahami ilmu permasaran online dan dapat menarik ramai pelanggan.

Objektif utama kempen ini adalah untuk membantu usahawan memahami strategi bagaimana memasarkan produk dan perkhidmatan mereka secara online,  menarik lebih ramai pelanggan dan meningkatkan lebih banyak jualan.

Dengan Formula Online Rocket Marketing,  ramai usahawan yang masih belum menggunakan Pemasaran Online boleh di bantu supaya kempen pemasaran mereka akan lebih berkesan,  jenama mereka akan lebih dikenali dan jualan mereka akan meningkat berkali ganda.

Bersempena dengan ulangtahun ke 5,  Momentum Internet Sdn Bhd mempunyai misi untuk membantu seramai 50,000 Usahawan di Malaysia untuk membina bisnes dan menaikkan jualan mereka melalui siri kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM)2019 :Nak Tarik Pelanggan dengan yuran hanya RM1.

Kelas Roket Pemasaran Momentum(RPM) dgn yuran Rm1 kami tidak lepas peluang..Jom semua usahawan mendaftar sekarang!!!!

Daftarlah segera dan pilihlah lokasi yang berhampiran anda.

Untuk maklumat lanjut tentang kempen  Roket Pemasaran Momentum 2019 - Nak Tarik Pelanggan,  segera layari :


Website




#RoketPemasaran           #NakTarikPelanggan


Salam sayang,




Comments

  1. sounds interesting... great event and launching... nice to learn more about marketing..

    ReplyDelete
    Replies
    1. with only Rm1, u can join and heard his talk

      Delete
  2. bagus seminar dia nih , walaupun saya pernah dengar sikit jer tips dia masa dalam radio memang cukup berguna ...apatah lagi kalau dapat join jelas dia ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat register..dengan fees hanya Rm1, kita bole dapat banyak tips marketing yang berguna

      Delete
  3. Wah murah yuran RM 1 jer, kalau ada kelapangan bolehlah saya join nanti :) baguslah utk mereka2 yg nak mulakan business

    ReplyDelete
  4. Bgaus dia anjurkan seminar macam ni untuk membantu para usahawan berjaya dalam perniagaan masing masing. Rugi kalau tak join seminar yang dianjurkan beliau. Banyak ilmu bermanfaat boleh dioerolehi

    ReplyDelete
  5. Bagi yang ada bisnes elok lah sertai kan...yuran pun murah.

    ReplyDelete
  6. First time dengar nama Najib Asaddok ni. Seronok kan bila pergi business/moivational talk macamni. Mesti balik tu rasa bersemangat jee.

    ReplyDelete
  7. Pernah pergi yang RM 1 ni lebih kepada ilmu sikit dengn motivasi. Kalau nak real punya kena pergi satu lagi event yang dia anjurkan lepas ni. Tapi apa2 pun terbaik ahh event ni banyak yang saya belajar

    ReplyDelete
  8. Bagus ni untuk mereka yang menjalankan perniagaan dalam pelbagai bidang di Facebook. Kena ada ilmu juga supaya post FB jadi menarik kan supaya dapat tarik orang lain melekat baca post kita

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  9. Apa cabang pekerjaaan pun, mesti ada mentor dan ilmu yang bagus untuk ke arah lebih baik kan. :)

    ReplyDelete
  10. I am sure this talk has benefited a lot of aspiring entrepreneur to take this business to another different level. Thanks for sharing this speaker.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sometimes dia ada talk kt radio..bole dengar jugak

      Delete
  11. Online marketing memang semua orang kena belajar zaman sekarang ni. Ilmu pengetahuan yang memanfaatkan.

    ReplyDelete

Post a Comment

TERIMA KASIH PADA YANG SUDI MEMBERI KOMEN

Popular posts from this blog

PERJALANAN KE LANGKAWI MENGGUNAKAN ETS (ELECTRIC TRAIN SERVICE)

Assalamulaikum dan selamat sejahtera semua. Rasa-rasa ramai yang dah sampai Langkawi kan.  Macam k mid nie,  bole katakan setahun sekali atau dua kali sampai ke Pulau nie...selalunya terlajak pergi ke Pulau Langkawi ini kerana balik ke Kedah atau Perlis untuk memenuhi undangan perkahwinan sahabat atau saudara mara di sana.  Alang-alang dah sampai Kedah atau Perlis teruslah masuk ke Pulau Langkawi sehari dua kan.... Tapi kali nie pergi memang memenuhi undangan sahabat yang berkahwin di Pulau Mashuri . Selalunya k mid dan mr husban naik kereta atau naik flight lah.... tapi baru-baru nie kak mid dan mr husban mencuba perkhidmatan keretapi ETS( Electric Train Service) pula. Kami naik ETS jam 7.45 pagi yang berhenti di stesen Sg Buloh Kami memulakan perjalanan dari Stesen keretapi Sg Buloh kerana keretapi ada berhenti di sini jadi tak lah kami membazir untuk pergi ke KL sentral.  Jadi tengok jadual dan laluan ETS, kalau ada berhenti berhampiran dengan kediaman kita eloklah na

TEMPAT MAKAN BEST DI MANJUNG

Assalamulaikum dan salam sejahtera, Tengah buat apa tue?  mesti tengah lepak-lepak kat rumah tengok TV...Almaklum lah kena PKP nie kepala jadi tepu  tak tahu nak buat apa..makan tidur, tengok TV..pastu makan lagi..pastu tidur lagi,..hahaha. Tak pa sabar sikit ya...lagi 2 minggu kita sama-sama doakan PKP nie tidak di lanjutkan lagi dan sekarang kita duduk di rumah diam-diam kat rumah.  Jangan bagi PM kita dok merayu-rayu #STAYATHOME. Boring-boring nie k mid teringatlah tempat-tempat makan yang k mid pergi sewaktu kunjungan ke Manjung baru-baru ini. Manalah tahu kalau lepas-lepas nie dah bebas dari Covid 19 nie ,  sesiapa pergi ke Manjung atau pergi Pulau Pangkor ke bolehlah singgah di sini . # BIG WHALE CAFE Big Whale Cafe sebuah cafe yang Cozy dan mempunyai susunatur yang kemas .  Cafe ini menyajikan pelbagai menu menarik yang boleh di cuba.  Ada menu Western, Japanese dan Korean.   Pendekata,  boleh  cuba menu brunch, lunch dan dinner . Cafe ini terletak di  : 

BERCUTI DI HATYAI : TEMPAT-TEMPAT MENARIK YANG BOLEH DIKUNJUNGI

 Assalamulaikum dan salam sejahtera. Hari ini k.mied nak share mengenai tempat -tempat yang k.mied kunjungi sewaktu ke Hatyai baru-baru ini. ' Hatyai ' sebuah bandar terletak di Wilayah Songkhla, Thailand . Merupakan bandar yang paling berdekatan dengan sempadan Thailand-Malaysia . Kenapa orang Malaysia suka ke Hatyai?? Perjalanan hendak kesini tidaklah jauh mana ,  makanan yang sedap, pelbagai serta menepati citarasa rakyat Malaysia serta penginapan yang murah menjadi sebab kenapa orang Malaysia suka ke Hatyai. Kiranya Hatyai nie ' Syurga Makanan'. Bagi mereka yang tinggal di negeri berhampiran sempadan seperti Perlis, Kedah dan Kelantan ulang-alik Hatyai mungkin perkara biasa. Pelancong dari Malaysia boleh memasuki daerah Songkhla melalui beberapa pintu masuk seperti Padang besar, Bukit Kayu Hitam, Wang Kelian dan Durian Burung . Setelah lebih dua tahun terperap akibat Covid-19,  bila dah ada kelonggaran boleh melancong kembali sudah tentu Hatyai menjadi pilihan