Booking.com

Wednesday, September 23

PG MALL DENGAN KEMPEN WOW STORE MENAWARKANN POTONGAN HINGGA 80% DAN FREE SHIPPING

 Assalamulaikum dan salam sejahtera semua.

K mid baru aje balik dari menjelajah kampung,  penat pun tak habis lagi nie..tapi tak apa kerana keseronokan dan kepuasan dapat menikmati kedamaian alam semulajadi di kampung membuat kepenatan itu hilang.

Tapi harinie k mid bukan nak cerita mengenai kampung lagi tapi nak cerita mengenai keseronokkan dan kepuasan membeli belah atas talian..dah lah hanya di hujung jari anda dapat pulak macam-macam pulangan.

Shopping dekat mana?

Itulah pertanyaan yang akan di tanya..betul tak?

Shopping di Platform PG Mall .  Korang mesti dah pernah dengarkan.

PG Mall merupakan platform e-dagang tempatan No.1 di Malaysia yang dah established sejak 2017 lagi.

Pg Mall merupakan antara website shopping yang dipercayai ramai dan adalah top 3 platform e-dagang di Malaysia  seperti yang disenaraikan di website Iprice.

Nak shopping melalui PG Mall tidak susah kerana menerima semua pembayaran secara e-wallet dan payment gateway (gerbang pembayaran secara internet seperti FPX, Paypal, MOLpay dll.)

Jom kita jengah ke beberapa seksyen di website PG mall untuk lihat promosi serta diskaun-diskaun yang diberi kepada para pelanggan. Antara seksyen yang k mid nak tunjukkan pada korang ialah Wow Store,  Super Brand Sales dan Health & Beauty Essential Week.

1. WOW STORE

Bila kita klik aje seksyen Wow Store tue,  kita akan dapat melihat banyak tawaran-tawaran menarik dari kedai-kedai berjenama yang mengambil bahagian.  Pelbagai tawaran istemewa yang di beri hingga kadang-kadang susah nak di lepaskan. Antara tawaran menarik di Wow Store nie :

  • Diskaun sehingga 80% OFF di kesemua kedai yang terlibat
  • Bagi pembelian minimum RM30 akan mendapat penghantaran percuma (Free Shipping)
  • Pulangan tunai sehingga 3.5%

Antara kedai-kedai berjenama (Top Merchant)yang ikut serta ialah :-

2. SUPER BRAND SALES

Untuk kempen ini,  ianya bermula dari 21hb. September hingga 30hb. September 2020 dengan menawarkan :

  • Bagi pembelian minimum RM100 akan mendapat potongan RM20

3. HEALTH & BEAUTY ESSENTIAL WEEK

Bagi kempen ini pula,  bermula pada 15hb. September hingga 27hb. September 2020 dengan memberi tawaran :

Jadi..apa tunggu lagi,  jangan sampai tawaran promosi habis nanti baru rasa menyesal. 

Cepat-cepat shopping di  https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=584

Untuk infomasi lanjut :

Website  : https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=584

Facebook : www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram  :  www.instagram.com/pgmall.my/

Salam sayang,

 
 #PGMall    #onlineshopping  #MalaysiaNo1ecommerceplatform
 #Freeshipping   #Wowstore  #Superbrandsales   #healthnbeautyessentials


 


1 comment:

  1. Macam2 produk ada di PGmall.. kita dah banyak pilihan sekarang ni.Persaingan platform2 macam ni yang untungnya kita la. Rugi kalau tak rebut peluang ni.

    ReplyDelete

TERIMA KASIH PADA YANG SUDI MEMBERI KOMEN

APA YANG MENARIK DI IPOH?

Assalamulaikum dan salam sejahtera semua. Beberapa minggu yang lepas,  k mid di ajak oleh anak-anak untuk pergi jalan-jalan ke Ipoh ,  Perak...