Skip to main content

PG MALL DENGAN KEMPEN WOW STORE MENAWARKANN POTONGAN HINGGA 80% DAN FREE SHIPPING

 Assalamulaikum dan salam sejahtera semua.

K mid baru aje balik dari menjelajah kampung,  penat pun tak habis lagi nie..tapi tak apa kerana keseronokan dan kepuasan dapat menikmati kedamaian alam semulajadi di kampung membuat kepenatan itu hilang.

Tapi harinie k mid bukan nak cerita mengenai kampung lagi tapi nak cerita mengenai keseronokkan dan kepuasan membeli belah atas talian..dah lah hanya di hujung jari anda dapat pulak macam-macam pulangan.

Shopping dekat mana?

Itulah pertanyaan yang akan di tanya..betul tak?

Shopping di Platform PG Mall .  Korang mesti dah pernah dengarkan.

PG Mall merupakan platform e-dagang tempatan No.1 di Malaysia yang dah established sejak 2017 lagi.

Pg Mall merupakan antara website shopping yang dipercayai ramai dan adalah top 3 platform e-dagang di Malaysia  seperti yang disenaraikan di website Iprice.

Nak shopping melalui PG Mall tidak susah kerana menerima semua pembayaran secara e-wallet dan payment gateway (gerbang pembayaran secara internet seperti FPX, Paypal, MOLpay dll.)

Jom kita jengah ke beberapa seksyen di website PG mall untuk lihat promosi serta diskaun-diskaun yang diberi kepada para pelanggan. Antara seksyen yang k mid nak tunjukkan pada korang ialah Wow Store,  Super Brand Sales dan Health & Beauty Essential Week.

1. WOW STORE

Bila kita klik aje seksyen Wow Store tue,  kita akan dapat melihat banyak tawaran-tawaran menarik dari kedai-kedai berjenama yang mengambil bahagian.  Pelbagai tawaran istemewa yang di beri hingga kadang-kadang susah nak di lepaskan. Antara tawaran menarik di Wow Store nie :

  • Diskaun sehingga 80% OFF di kesemua kedai yang terlibat
  • Bagi pembelian minimum RM30 akan mendapat penghantaran percuma (Free Shipping)
  • Pulangan tunai sehingga 3.5%

Antara kedai-kedai berjenama (Top Merchant)yang ikut serta ialah :-

2. SUPER BRAND SALES

Untuk kempen ini,  ianya bermula dari 21hb. September hingga 30hb. September 2020 dengan menawarkan :

  • Bagi pembelian minimum RM100 akan mendapat potongan RM20

3. HEALTH & BEAUTY ESSENTIAL WEEK

Bagi kempen ini pula,  bermula pada 15hb. September hingga 27hb. September 2020 dengan memberi tawaran :

Jadi..apa tunggu lagi,  jangan sampai tawaran promosi habis nanti baru rasa menyesal. 

Cepat-cepat shopping di  https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=584

Untuk infomasi lanjut :

Website  : https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=584

Facebook : www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram  :  www.instagram.com/pgmall.my/

Salam sayang,

 
 #PGMall    #onlineshopping  #MalaysiaNo1ecommerceplatform
 #Freeshipping   #Wowstore  #Superbrandsales   #healthnbeautyessentials


 


Comments

  1. Macam2 produk ada di PGmall.. kita dah banyak pilihan sekarang ni.Persaingan platform2 macam ni yang untungnya kita la. Rugi kalau tak rebut peluang ni.

    ReplyDelete

Post a Comment

TERIMA KASIH PADA YANG SUDI MEMBERI KOMEN

Popular posts from this blog

PERJALANAN KE LANGKAWI MENGGUNAKAN ETS (ELECTRIC TRAIN SERVICE)

Assalamulaikum dan selamat sejahtera semua. Rasa-rasa ramai yang dah sampai Langkawi kan.  Macam k mid nie,  bole katakan setahun sekali atau dua kali sampai ke Pulau nie...selalunya terlajak pergi ke Pulau Langkawi ini kerana balik ke Kedah atau Perlis untuk memenuhi undangan perkahwinan sahabat atau saudara mara di sana.  Alang-alang dah sampai Kedah atau Perlis teruslah masuk ke Pulau Langkawi sehari dua kan.... Tapi kali nie pergi memang memenuhi undangan sahabat yang berkahwin di Pulau Mashuri . Selalunya k mid dan mr husban naik kereta atau naik flight lah.... tapi baru-baru nie kak mid dan mr husban mencuba perkhidmatan keretapi ETS( Electric Train Service) pula. Kami naik ETS jam 7.45 pagi yang berhenti di stesen Sg Buloh Kami memulakan perjalanan dari Stesen keretapi Sg Buloh kerana keretapi ada berhenti di sini jadi tak lah kami membazir untuk pergi ke KL sentral.  Jadi tengok jadual dan laluan ETS, kalau ada berhenti berhampiran dengan kediaman kita eloklah na

TEMPAT MAKAN BEST DI MANJUNG

Assalamulaikum dan salam sejahtera, Tengah buat apa tue?  mesti tengah lepak-lepak kat rumah tengok TV...Almaklum lah kena PKP nie kepala jadi tepu  tak tahu nak buat apa..makan tidur, tengok TV..pastu makan lagi..pastu tidur lagi,..hahaha. Tak pa sabar sikit ya...lagi 2 minggu kita sama-sama doakan PKP nie tidak di lanjutkan lagi dan sekarang kita duduk di rumah diam-diam kat rumah.  Jangan bagi PM kita dok merayu-rayu #STAYATHOME. Boring-boring nie k mid teringatlah tempat-tempat makan yang k mid pergi sewaktu kunjungan ke Manjung baru-baru ini. Manalah tahu kalau lepas-lepas nie dah bebas dari Covid 19 nie ,  sesiapa pergi ke Manjung atau pergi Pulau Pangkor ke bolehlah singgah di sini . # BIG WHALE CAFE Big Whale Cafe sebuah cafe yang Cozy dan mempunyai susunatur yang kemas .  Cafe ini menyajikan pelbagai menu menarik yang boleh di cuba.  Ada menu Western, Japanese dan Korean.   Pendekata,  boleh  cuba menu brunch, lunch dan dinner . Cafe ini terletak di  : 

PENGALAMAN SAMPAI KE PARADISE 101 LANGKAWI

 Assalamulaikum dan salam sejahtera "PARADISE 101 LANGKAWI" Korang semua dah pernah sampai ke sini ke???  K mid baru aja sampai ketika mengikuti Famtrip baru-baru ini. Paradise 101 adalah pulau persendirian dan  pulau buatan manusia.  Di urus dan di miliki oleh NAAM Sdn Bhd,  ia nya merupakan Pulau yang ke 101 di Langkawi. Berlantarbelakangkan Laut Andaman, pulau eksklusif ini hanya berkeluasan 2 ekar,  dikelilingi dengan pasir pantai yang memutih serta pohon pinus yang tentunya menjanjikan permandangan indah. Ada banyak aktiviti air yang ditawarkan di sini seperti main jet ski,  main taman tema mini Aqua, Banana bot, snorkelling , zipline dan lain-lain lagi. Disini juga terdapat kemudahan lengkap yang lain seperti Dewan untuk menglansungkan majlis perkawinan, Cafe, tandas dan sebagainya, Bagaimana cara hendak ke sini?? Senang aje nak ke Paradise 101 nie,  kena naik bot di jeti Paradise 101 yang terletak di Pantai Kok berhampiran dengan Telaga Harbour Marina Langkawi. D