Booking.com

Thursday, November 21

Makan-makan at Ah Tuan Ee's Place -The Curve

Hi..semua.
Tanggal 24.9.2013,  si kecik ku Danial menyambut hari lahir yang ke 14 tahun (kecik ke??? hahaha...keciklah...sebab si bongsu)

Nie dia si besday boy....dah 14 tahun pun...

Kami sekeluarga pun decide nak belanja dia makan kat Ah Tuan Ee's Place di The Curve.  Ah Tuan Ee's nie menyediakan masakan baba dan nyonya.




Nielah kedai nya yang terletak di Level 1


Besday boy + mama- tengah tunggu makanan

Aku suka air Cincau dia......

Tak banyak makanan yang aku snap...sebab semuanya dah lapar ....datang aja makanan terus makan....

Anyway,  makan kat sini sedap juga. Mr hubby dan aku paling suka masak asam pedas nya ....memang sedap.  Keseluruhannya aku bagi *** 3 bintang dari pada 5 bintang dari segi kesedapannya.

Nie alamatnya kalau sesiapa nak try :-

Ah Tuan Ee's Place
Lot 155,  Level 1, The Curve Shopping Mall,
No.6,  Jalan PJU 7/3,  Petaling Jaya, Selangor

Tel  : 03-77103603/77100603


With Love,

Miedajaz




No comments:

Post a comment

TERIMA KASIH PADA YANG SUDI MEMBERI KOMEN

KLEENSO KILLS GERMS DISINFECTANT - Cecair Pembasmi Kuman Untuk Kesejahteraan Seisi Keluarga

Asssalamulaikum dan salam sejahtera semua. Dunia telah  di kejutkan dengan penularan wabak Covid 19 dan  negara kita telah mengumumkan pe...