Booking.com

Monday, May 14

Pak Harun Family : Majlis meraikan anak-anak yatim, ibu tunggal dan asnaf

 13 Mei 2018
Assalamulaikum semua...
Alhamdulillah.. syukur ke hadrat allah s.w.t ...sekali lagi keluarga Pak Harun di beri peluang untuk mengadakan majlis untuk meraikan anak-anak yatim, ibu tunggal dan asnaf.
Majlis ini biasanya di adakan setahun 2 kali di kampung kami dengan kerjasama Surau Zahidiah Kampung Melayu Sg Buloh.

walaupun semua sibuk memasak untuk majlis esok namun meraikan ibu2 yang banyak berjasa di dunia ini tidak di lupakan "SELAMAT HARI IBU"

Majlis di mulakan dengan bacaan selawat keatas junjungan besar Nabi Muhammad s.w. dan bacaan doa

Sumbangan untuk ibu tunggal...disempurnakan oleh Tuan Rumah aka Pak mertuaku (Pak Harun)
Sumbangan untuk Anak2 yatim

Jamuan di sediakan oleh kami sekeluargaTerima kasih kepada semua pihak yang menghulurkan sumbangan dan bagi pihak k mid sekeluarga rasa bersyukur dapat menyumbangkan sedikit sumbangan dan tenaga bagi menjayakan majlis nie.
Dan yang paling penting kat sini nak k mid nyatakan ialah di majlis ini walau pun ada ramai yang berlainan fahaman politik tapi semuanya mengenepikan fahaman tersebut bagi menjayakan majlis ini...Syabas buat para Qariah Kg melayu Sungai Buloh..

 Semoga kedatangan Ramadan Al Kareem tahun ini lebih bermakna dan kita dapat mengharungi dengan penuh kesyukuran. Ameen..


'SELAMAT MENJALANKAN IBADAH PUASA DARI K.MID SEKELUARGA"

Salam sayang,
No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH PADA YANG SUDI MEMBERI KOMEN

APA YANG MENARIK DI DEERLAND PARK, LANCHANG

 Assalamulaikum dan salam sejahtera semua. Melihat pada namanya pasti kita ingat ianya Taman untuk Rusa sahaja tapi sebenarnya banyak haiwan...