Booking.com

Thursday, April 1

PRODUK PENJAGAAN KEDIAMAN DAN RACUN SERANGGA DARI EARTH HOME PRODUCTS

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera semua

Hari nie K mid nak ceritakan mengenai produk penjagaan kediaman dan racun serangga yang k mid gunakan di rumah.  Dah jadi surirumah sepenuh masa nie memang kena jadi rajin.  Bila rajin rumah pun kemas dan bersih. Semasa sibuk berkerja dahulu selalu setiap minggu outstation..jadi tikus, lipas sempatlah bermaharajalela. Jadi sekarang, k mid guna produk nie jer...memang wangi dan serangga pun berkurangan. Kmid memang cari produk yang berkesan dan memudahkan kerja k mid.hehehe...
 
Mari k mid tunjuk apa barangannya....

Inilah barangan nya.💗💗

Produk-produk ini adalah produk dari Earth Home Products(M) Sdn Bhd iaitu sebuah syarikat subsidairi milik Earth Corporation Jepun(EC) yang telah ditubuhkan semenjak 128 tahun yang lalu.

Korang boleh cuba produk dari Earth Home Products nie...memang terbaik dan  dapat menyingkirkan 99.9% Bakteria dan Virus!

Mari kita tengok satu persatu serta kegunaan nya:

🔶️ Penyembur Fabric NATUCAIR spray ( 3 varian : pink blossom/Sparkling yellow/Relaxing purple)

Penyembur Fabric ini bebas alkohol dan di hasilkan menggunakan Pati Minyak Semulajadi.
Kegunaannya  : menyahkan bau hapak,  menghilangkan 99.9% bakteria dan virus serta menghalang tungau.

 

🔶️Gel  NATUCAIR (3 varian : pink blossom/lively green/relaxing purple)

Kegunaannya  : Penyegar udara semulajadi yang tidak beracun  serta bertindak sebagai penghalau nyamuk.

 

🔶️ ARS Hoy Hoy Trap -A-Roach -perangkap lipas & cicak
ARS Hoy Hoy Trap  merupakan perangkap lipas No. 1 di Jepun.  Merupakan Gam Perangkap bergelombang yang kuat dapat menampung berat sehingga 15kg. Perangkap berbentuk rumah ini direka khas sesuai dengan tabiat lipas dan dapat menyembunyikan pandangan lipas yang terperangkap pada gam yang kurang menyenangkan
🔶️ ARS White Cap - umpan semulajadi lipas
Umpan ini dirumus berdasarkan makanan kegemaran lipas dan asid borik (iaitu bahan aktif yang dihasilkan secara semulajadi)
Ia berupaya menghilangkan keseluruhan sarang lipas dan tahap keberkesanan sehingga 6 bulan.
 

🔶️Perangkap tikus bergam ARS
Perangkap tikus bergam terlaris di Thailand.  Gam yang di gunakan sangat kuat serta bebas bau.  Termasuk alas plastik air tahan lama 2 size(satu alas bebas dab dua alas kecil).

 

🔶️Penyembur Pembersih Penyaman Udara EARTH(Aircon Cleaner Earth spray)

Penyembur Pembersih Penyaman Udara in mempunyai muncung pemicu jet yang berkuasa untuk pembersihan yang efektif dan membantu mengurangkan pertumbuhan kulat dan kulapuk di antara bilah penyejuk.

Kegunaan nya  :  membersih,  menghilangkan bakteria dan virus serta menyahkan bau denagn wangian ekstrak daun teh hijau.

 

Nak rumah bersih dan wangi serta keselamatan keluarga terjamin,  bolehlah cuba produk ini. 

"Rumah Bersih Kesihatan Keluarga Terjamin"

Info lanjut bole layari : www.earth-my.com

Boleh di dapati di pasaraya dan boleh beli online di : www.earth-my.com/products

#earthhomeproducts #EarthHomeMalaysia 

#natucairlinenandfabricspray  #natucair 

#natucairairfresherner #HOYHOY 

#madeinjapan 

#earthairconcleaner 

 


 Salam sayang,

No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH PADA YANG SUDI MEMBERI KOMEN

COSMODERM Vitamin E dan Tea Tree Oil Membantu Kulit Yang Bermasaalah dan Berjerawat

 Assalamulaikum dan salam sejahtera semua. Harapan k mid semoga kita semua sihat dan dilindungi dari ancaman Covid-19.   Walaupun memang str...