Booking.com

Tuesday, December 24

MAKAN-MAKAN DI RESTORAN ASIAN CIBO, KELANA JAYA

Assalamulaikum...

Nie kiranya entry dah basi...entah kenapa tetiba nak buat review pasal restoran nie mungkin teringin nak makan masakan Chinese Muslim kot....pasal rasanya lama dah tak makan masakan Chinese Muslim.

Asalnya beli voucher kat Groupon untuk 4 orang makan dengan harga RM39.90 kalau tak silap lah.. jadi dah simpan voucher nie agak lama takut expired pulak date dia..kan dah rugi ...jadi kebetulan nak jumpa kawan-kawan tuk gi trip ke bali/lombok aritue...so decide nak belanja dorang lah............
Makan-makan sambil  plan-plan pasal trip................


Pemandangan depan Restoran Asian Cibo Kelana Jaya


Nie antara menu2 yang sudah termasuk dalam package Groupon...Kailan masak bersama seaweet,  Udang sambal petai, Tauhu (semuanya sedap) .




Ikan siakap masak masam manis nie kena order asing ,  tak masuk dalam package Groupon...harga dalam RM35.00. Minuman pun tak termasuk .

Harga tambahan yang kena bayar lebih kurang RM80.00. Bila di tambah dengan package Groupon RM39.90 = RM119.90 untuk 6 orang makan.  Harga tue tak kisah yang penting masakan ok lah...sedap jugak...



Bergambar bersama sahabat yang akan jadi tour leader ke Bali/Lombok


Tiba2 sebelum selesai menjamu selera kami di datangi oleh oleh 3 orang pengamin (dah macam kat Indon dah)..diorang nie minta derma....heran macamana pihak restoran benarkan mereka menyanyi kat dalam restoran nie....klu ada yang menggangu macam nie lebih baik makan kat kedai di kaki lima je....

Keseluruhannya makan kat sini ok tapi Pengamin2 nie dah menganggu ketenangan pengunjung.......harap pihak pengurusan restoran menyedarinya...


Oklah....Nie alamat dia kalau ada sesiapa berminat nak menjamu selera di sini :

Restoran Asian Cibo Chinese Muslim 
A-G-3A,  Jalan SS6/6A,
Dataran Glomac,
47301 Petaling Jaya,
Selangor

Tel  : 78873699




With Love

2 comments:

  1. betul2...harga tu tak kisah..asalkan rasanya top.
    Kt melawati ada restoran chinese muslim. abdullah chan tak silap..
    mmg sdp. thanks akak visit my blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks deq..visit n comment blog akak..belum try lagi restoran abdullah chan tue..insyaallah nak cuba jugak..

      Delete

TERIMA KASIH PADA YANG SUDI MEMBERI KOMEN

AKTIVITI MENARIK YANG BOLEH DILAKUKAN DI KAMPUNG

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Seperti yang di janjikan k mid nak sambung lagi cerita k mid ke kampung aritue dalam program &q...